Jan 4, 2017

Pravni saveti - Ugovor o zakupu nepokretnosti

Gospođa od koje sam iznajmila lokal zbog nesuglasica je pre više meseci promenila brave sa svim mojim stvarima unutra. Što je najgore moja kompletna dokumentacije (lična karta,pasoš...baš sve) kao i dokumentacija firme koja se zbog nemogućnosti da je odjavim i dalje vodi (rešenj,pib,pečat...) ja nemam ličnu kartu,ne mogu nigde da se zaposlim jer se vodim kao preduzetnik,nemam zdravstvenu knjizicu ni mogućnost lečenja ......Šta da radim? Kako je moguće da neko ima prava na to? da napomenem da smo u sudskom postupku povraćaja stvari koji još uvek traje ali ja sada više ne želim samo to već želim da je tužim jer su moja osnovna prava ugrožena. Hvala


__________________________________________________________________________


Poštovana,

Ovakvim postupanjem vašeg ranijeg zakupodavca, vama su jasno ugrožena vaša lična i imovinska prava zbog čega trpite štetu. Zakupodavac je morao prethodno da vas pismeno obavesti da je ugovor o zakupu raskinut, te da vam ostavi rok da se iselite, ukoliko su se naravno prethodno ispunili ugovoreni ili zakonski uslovi za raskid ugovora o zakupu.



Savetujemo vam da nakon što okončate postupak za povrat stvari iz spornog objekta, podnesete tužbu za nadoknadu pričinjene materijene i eventualno nematerijalne štete.


Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno pišite  na mejl adresu budiupravu@gmail.com



0 comments:

Post a Comment